Een boek over solotrektochten

Mijn blogtijd is schaars de afgelopen weken. Na mijn lange reis moet er weer werk worden ingehaald, en alle vrije uurtjes gaan op aan fietsen, wandelen en het schrijven van een boek. Met de jongerenafdeling van De Wereldfietser zijn we laatst van Nijmegen naar Dordrecht gefietst. Afgelopen weekend zat ik weer ergens in een bos bij Arnhem de natuur te beleven. Het regent activiteiten nu het warm en zonnig is.

En daar tussendoor is er dus dat boek. Samen met avonturier en fotograaf Erik Venneman wil ik mensen aanmoedigen om alleen rond te trekken in de natuur. Het levert namelijk een hoop op. Inzicht, vertrouwen, geluk. Erik en ik hebben inmiddels aardig wat ervaring met soloreizen en willen onze Grote Wijsheden niet langer verborgen houden. Thema’s zijn zelfreflectie, zelfredzaamheid, verwondering en zelfvertrouwen. Met natuurlijk de nodige informatie over omgaan met eenzaamheid, angst en twijfel en de praktische kant: waar naartoe, hoe bereid je je voor en wat neem je mee? Het wordt heel cool, met indrukwekkende foto’s en ervaringsverhalen.

20428067_1413858802029756_1380708253_n

Tussen mijn onopgeruimde rugzak en een verzameling stenen zwerven een stapel leesvoer en kilo’s losse blaadjes met ideeën en aantekeningen. Schrijven is een lang en chaotisch proces (over een blogje van 500 woorden kan ik al een hele dag doen). Maar dit is een blijft een leuke zomer. Wordt vervolgd. Nu weer snel verder.

Advertenties

2 reacties op ‘Een boek over solotrektochten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s