Schrijver nodig?

foto 1Een goede tekst blijft een tijdje hangen. Hij is inspirerend of ontroerend, maar vooral verruimend. Liefst veroorzaakt een tekst wat twijfel. Want door twijfel ontstaan nieuwe inzichten. Zo helpt schrijven om een gezonde, vriendelijke en duurzame samenleving te bouwen.

Op deze website deel ik persoonlijke verhalen. Als tekstschrijver help ik anderen om ook hun idealen te verwoorden en verspreiden. Dat kan over van alles gaan: outdoor, minimalisme, voeding en meditatie, duurzame oplossingen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en natuureducatie. Zolang het maar oprecht is, met een gezonde dosis nuchterheid.

Ik schrijf artikelen, blogs en content voor websites. Ook corrigeer ik teksten die je zelf hebt geschreven, maar graag wilt laten controleren. Daarbij let ik niet alleen op spelling en grammatica. Ik kijk ook of de boodschap overkomt, zinnen lekker lopen en de tekst op de juiste manier is opgebouwd.

Afhankelijk van het type tekst en jouw wensen, spreken we een vast bedrag af voor een project. Geïnteresseerd? Neem dan contact op!

Voorbeeldteksten
Ik heb onder andere geschreven voor:

Ik werk part-time aan schrijfopdrachten. Mijn LinkedIn-profiel vind je hier.

Bladzijde Acht is ingeschreven bij de KvK (nummer: 65784294).

 

 

Advertenties